Beheer

Als u niet altijd in de buurt bent, of als u simpelweg zorgeloos uw vastgoed wilt verhuren, kan vastgoedbeheer voor u als eigenaar zeer interessant zijn.
Een van de specialiteiten van Home Service Limburg is het beheer van uw objecten.

Onze “Keep Quality in Good Shape” formule is daardoor voor u uitermate geschikt.

Voor aanvang van een verhuurperiode wordt het appartement éénmalig op uw kosten in orde gemaakt. Tijdens de verhuurperiode bezoeken wij regelmatig het pand als beheerder, en controleren we op problemen, beschadigingen of onrechtmatig gebruik. Vóór het einde van het huurcontract met de huurder zullen we een “Pre-Outcheck” verrichten waarin we de huurder de gelegenheid zullen geven om de punten die verbetering behoeven, aan te pakken.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Schilderwerk
  • Beschadigingen muur/plafond/interieur
  • Tuinonderhoud
  • etc.

De bedoeling is dat de huurder het pand achterlaat in dezelfde staat als waarin men het gehuurde heeft ontvangen.

Mocht de huurder niet bij machte zijn, of weigeren deze werkzaamheden naar behoren uit te voeren zullen deze werkzaamheden door ons worden verricht op kosten van de huurder. De door hem betaalde borg zal hiervoor gebruikt worden.
Hiermee heeft u nooit meer omkijken naar de kwaliteit van uw vastgoed, omdat wij garanderen dat het pand wordt onderhouden alsmede in dezelfde staat wordt teruggebracht als waarin de huurder het heeft ontvangen.

Mochten er storingen zijn of klachten, dan verloopt het contact met de huurders via ons, via ons 24 uur per dag bereikbare nummer. Alle geldstromen, klachten en communicatie zal via ons verlopen, u ontvangt enkel de huurpenningen en een rapportage aan het eind van de maand.

U heeft dus de lusten, maar niet de lasten van de verhuur.