Renovatie

Een belangrijke pijler onder het vakgebied van Home Service Limburg is renovatie. Renovatie van uw vastgoed, betekent kiezen voor uw vastgoed. Het brengt meerwaarde, een groter woongenot, veiligheid en extra rendement.

Waar moet u aan denken?

Bij een renovatie kan behoorlijk wat komen kijken. Gelet moet worden op onder meer brandveiligheid, isolatie, materiaal keuze, evenals de eventuele noodzaak van en/of het aanvragen van vergunningen, tot aan bouwkundig advies, dat nodig kan zijn bij bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuw bad.

Renovatie is daarom ook daarom niet te onderschatten, of het nu een traprenovatie is of een nieuwe badkamer, een aanbouw of een totaalaanpak. Iedere ingreep vraagt zijn eigen specialisme, maar heeft tevens zijn eigen valkuilen waar Home Service Limburg u voor kan behoeden.

Wat is uw voordeel van werken met Home Service Limburg?

Onze kracht is dat u maar één partij heeft die de renovatie van begin tot eind zal leiden en uitvoeren.

Van advies tot afwerking, van eventuele procedure bij de gemeente tot inkoop van alle materialen, van het plaatsen van tegels tot en met verlichting: alles zit onder één dak, met één aanspreekpunt.

Home Service Limburg maakt gebruik van een keur aan specialisten op hun vakgebied, zoals loodgieters, elektriciens, glasbedrijven en dakdekkers. Dit netwerk speelt door jarenlange ervaring feilloos op elkaar in, zodat niemand door elkaar heen werkt en een planning feilloos afgestemd kan worden. Hierdoor wordt een kwalitatief gedegen resultaat bereikt voor de scherpste prijs.

Renovatie door Home Service Limburg staat dan ook garant voor de meest zorgeloze verbetering van uw vastgoed.