Vastgoedstyling

Vastgoedstyling stelt zich ten doel om te koop en te huur staand vastgoed, met een zo laag mogelijk budget, op te knappen zodat het kan sneller kan worden verkocht of verhuurd. Ook hierin is Home Service Limburg gespecialiseerd.

Hoe gaat dit in zijn werk?

In de verhuurbranche zal de woning verhuur klaar worden gemaakt.
Dat wil zeggen klaargemaakt voor uw cliënten, zodat er zowel woongenot voor de huurder, als verhuurgenot voor u als eigenaar ontstaat. Denk hierbij aan:

  • een frisse laag verf
  • een nieuwe laminaatvloer
  • kitwerk in natte ruimtes
  • een (kleine) badkamerrenovatie
  • centrale verwarmings-updates
  • het onderhoudsvrij maken van de tuin
  • ruimte herindeling door middel van het plaatsen van nieuwe muurtjes of het installeren van nieuwe of showroom keukens

Hiermee bereikt u dat vastgoed zo kort mogelijk leeg staat, de huurprijs desnoods omhoog kan en daarmee het rendement.
Bijkomend voordeel is een tevreden huurder, aangezien deze terecht komt in een instapklare woning. Door tevens gebruik te maken van onze onderhoudsservice ( embedded link? –D) behoren regelmatig terugkerende klachten tot het verleden, en vergroot u de kans op huurders voor de lange termijn.
U investeert in uw vastgoed, creëert daarmee een meerwaarde; een win-win situatie.

Bij verkoop klaar maken is het de bedoeling dat de koper ziet dat het huis niet zo veel werk behoeft als in eerste instantie kan worden gedacht.
Hierbij kunt u denken aan:

  • stucwerk bijmaken
  • vocht problemen aanpakken
  • schilderwerk, kitwerk, tuinonderhoud, nieuw toilet plaatsen en ander klein onderhoud

Vergeet u ook niet:

Een huis dat schoon en fris oogt, zal minder lang te koop staan dan een huis dat optisch in slechte staat verkeert. Denk hierbij aan donkere gordijnen met gele verf, tegen muren die scheuren vertonen.
Een groot verschil wordt al gemaakt met witte gordijnen en een frisse laag verf, nieuwe kit en neutrale meubelstukken. Deze ingrepen hoeven vaak niet te duur te zijn.

Dit soort kleine investeringen kunnen in een kopersmarkt het verschil maken, omdat veel mensen hiertegen op kijken. De kosten die door u gemaakt worden, zullen worden terugverdiend in de vraagprijs en in de duur van de leegstand.

Home Service Limburg heeft desgewenst tevens een speciale regeling met gedeeltelijke betaling na verkoop. Een vaak voorkomend probleem is namelijk dat er op het benodigde moment geen geld beschikbaar is om deze zaken aan te pakken, terwijl men er zich er als verkoper wel van bewust is. Vraagt u dus gerust naar onze betalingsregelingen op maat.